a

BUTIKKER OG POST

Den nærmeste dagligvarebutikken er Gondal Mat, som ligger på Øvre Silkestrå. Den er åpen mandag til lørdag fra 09.00-20.00, søndag fra 10.00-20.00. Hele året, også i høytider og på helligdager. Her får man det nødvendigste.

På Hoff finnes både Rimi, Kiwi, Meny (Harbitz Torg) og Coop Mega, sistnevnte i handlesenteret Møllhausen Torg. Der er det også andre butikker – blant andre Mester Grønn, Nille og Apotek 1.

Enda flere muligheter har man i Karenslyst allé på Sjølyst: I tillegg til en mengde spesialforretninger finnes både Coop Mega, Maschmanns Matmarked, Meny og Kiwi her.

Det er gåavstand til Majorstua (gjennom Frognerparken), med alt det dette området har å by på. Eller man kan ta 20-bussen fra Thune, da selvfølgelig.

Beboere i Gustav Vigelands vei sokner til postkontoret i Karenslyst allé (Coop Mega), beboere i Prinsessealléen til REMA 1000 i Hoffsveien 10 («post-i-butikk»).

Posten har satt opp Pakkebokser på kildesorteringsplassen ved nedgangen til øvre garasjeanlegg (adresse Gustav Vigelands vei 54). En Pakkeboks er en selvbetjent automat der man selv kan hente og sende pakker hele døgnet. Man kan velge «Pakkeboks» som hentepunkt i nettbutikken, noe som gir økt tilgjengelighet. For å hente pakker i Pakkeboksen, bruker man Postens sporings-app. Man varsles via appen når pakken er på vei og når den er klar til å hentes, og man bruker appen til å åpne luken i automaten.