a

“Vårens vakreste eventyr”

30. april 2023

Torsdag 11. mai (kl. 18.00) er det igjen vårdugnad i borettslaget, og da bør alle som har anledning stille opp. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Sammen kan vi gjøre det riktig fint til 17. mai.

Her er det mye å ta fatt på. Hva med for eksempel vask av lyskupler i trappehus, feiing av trapper ned til kjeller og søppelplukking? En god idé er også å rengjøre egen biloppstillingsplass eller rydde garasjeplassen. Industristøvsuger kan lånes hos vaktmesteren, mobil 480 88 634, eller e-post post@boligassist.no. Her gjelder det å være først ute.

Som vanlig går dugnaden imidlertid først og fremst ut på å fjerne de sørgelige restene etter høstens løvfall og vinterens strøing. Andre spor etter gammel moro (les: rusk og rask) skal også vekk.  Pass på at sekkene med rusk og grus ikke blir for tunge.

Søppeljakt for miljøagenter

Det ligger mye søppel i kriker og kroker på området vårt, på alle sider av bygningene. Casinetto utfordrer sine unge miljøagenter og barn til å gå på søppeljakt i busker og kratt på dugnaden. De vil få det de trenger av søppelsekker og plasthansker.

Fra klokken 19.00 og utover, blir det boller og brus ved styrerommet.

NB1 Husk å sette redskapen inn i de respektive kjellere etter bruk.

NB2 Kasserte el-produkter skal leveres returpunkt på Elkjøp Skøyen eller andre steder i nærheten. Dette er hver enkelte beboers ansvar.

NB3 Trappehuskontaktene eller de som har hatt utlegg til fellesbeplanting i og ved trappehus, får refundert inntil kr. 2.000,- av disse.  Hvis beløpet overstiger kr. 2.000,-, må refusjonen være godkjent av styret på forhånd. Beboere må selv sende inn skannede kvitteringer til OBOS. Dette gjøres ved å logge inn på www.utlegg.obos.no.

Vaktmestertjenesten:

Har du spørsmål til vaktmester, kan du enten sende en e-post til styret (styret@casinetto.no) eller vaktmester (post@boligassist.no) eller sende vaktmester en SMS på 480 88 634.

Vel møtt!

#